Saadet partisi zıvanadan çıktı

Saadet Partisi ve o çok bilge diye şişirdikleri Ahmet Davutoğlu CHP’ye kuyruk olmuş gidiyorlar. En son parti binası önünde “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye bağrıldı.

Recep Tayyip Erdoğan’ı devirme idealinde birleşen bu şahısların derdi CHP’den millet vekili çıkartmak ama Pensilvanya’nın rotasına giren CHP’nin bunlara pabuç bırakacağını zannetmeyin.

Hatırlayın!

Geçen seçimde Saadet Partisi’ne iki tane millet vekili verdiler. Birisini hemen geri aldılar. Çünkü zaten CHP’liydi, Saadet partisi tabanını susturmak için ilk önce Saadetteymiş gibi gözüktü.

Önder Sav adındaki İslam düşmanının eliyle koltuğa gelen Kemal Kılıçdaroğlu partiden ilk Önder Sav ve ekibini tasfiye etmişti.

Bunlar aklı olanlara ibret almaları için mühim iki hadise.

Birilerinin yönlendirdiği Kemal Kılıçdaroğlu bu partile millet vekili verip onları abad edecek değil. Amaçları belli! CHP’ye kuyruk yapıp hükumetten ne kadar oy koparabilirse kardır!

Çünkü kendi oyunu artıramıyor. Sağdan birilerini kuyruk yaparak oy devşiriyor.

Bu da ona uyanların ne kadar da kör olduğunu gösteriyor.

Ve bunlara y toplayacak olan muhafazakarlar şunu da görmeliler:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek itiraf ediyor: “İstanbul Sözleşmesi ilk 24 saatte yürürlüğe girecek”

Vaadler arasında daha neler var neler! Tarikatların cemaatlerin kapatılması, faaliyetlerin yasaklanması, Diyanetin kapatılması, 4-6 yaş kursların, Kur’an kurslarının kapatılması… Hepsinde bu hevesler ortaya çıktı ve çok iştahlılar.

Bunlara oy verenler, seçimde bunlar için çalışacak olanlara diyoruz ki: yazıklar olsun size…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler