Özlem Zengin ve Derya Yanık Ak Parti’ye alınmasın

Bildiğiniz gibi Ak Parti’den resmi olarak Binali Yıldırım vesilesiyle Refah Partisi’ne cumhur ittifakına katılması için davet gitti. Fatih Erbakan da parti içinde yaptıkları istişarelerde bazı şartlarının kabul edilmesi halinde bu ittifakta yer alacaklarını söyledi. Koltuk hesabı yapmadan milletin menfaatini gözeten bu adımları takdire şayandır.

Bu şartlardan en mühim olanı da batıdan ithal edilen 6284 numaralı kanunun kalkması. Bu kanun kadını koruma bahanesiyle erkeği mağdur eden, iftiraların önünü açan ve yuvaları yıkan bir kanun maddesi. Aile içi şiddete, kadını korumaya çözüm olmadığı gibi daha beter hale getirmiş.

MÜSLÜMANLARIN BİRLİĞİNE ENGEL İKİ VEKİL

İşte bu noktada Ak parti içindeki malum Kadem’li feminist kafa devreye giriyor. Daha Erdoğan hiç bir açıklama yapmamışken ona meydan okurcasına ortaya atılıyorlar.

Bunlar birisi Ayasofya İmamıyken dini konuları ele alan mehmet Boynukalın ile tartışan Özlem Zengin. “bu yasanın değiştirilmesi teklif bile edilemez” diyor. Sanki ayet!

Bir diğeri ise ailesi olmadığı halde aile bakanlığına getirilen Derya Yanık. O da bu yasa için “kırmızı çizgimizdir” diyor.

Bunlar hem batıdan ithal edilmiş, dinimiz ve kültürümüzle bağdaşmayan ve sorunlara çözüm olmayan bir kanunu savunuyor hem de Müslümanların birlik beraberliğine engel olmaya çalışıyor. Adeta bu birlikteliğin önüne taş koyuyorlar.

Dolayısıyla bu şuursuz iki kadının önümüzdeki seçimde Ak Parti’den aday yapılmasını istemiyoruz, halk istemiyor, Müslümanlar istemiyor.

ÖZLEM ZENGİN VE DERYA YANIK’I İSTEMİYORUZ!

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ