Amerika israil’e yardıma geliyor Gazze’ye neden kimse yardıma gitmiyor?

Gazze’deki Müslüman mücahidlerin başlattığı operasyon israil’in aciz bir korkak çapulcular sürüsü olduğunu tüm dünyaya gösterdi.

Karada göğüs göğüse çarpışamayan çapulcular Gazze’yi ağır bombardıman altına alarak çoluk çocuk demeden hunharca katletmeye başladı.

Bölgede acı bir tablo var ama buna rağmen Gazzeliler yüksek bir direnç göstererek “dah çok ilerleyeceğiz” diyor ve aslanların operasyonunu arkasında duruyor.

NEREDE DÜNYA LİDERİ?

Bu noktada çapulcu Yahudileri bildiğiniz gibi tüm Avrupa ve Amerika destekleyip yardım gönderme yarışına giriyor. Amerika acil olarak finansman sağlarken uçak gemisini de yola çıkarmış durumda.

Peki, Amerika’nın karşısında olup güya sahada onlarla mücadele eden bizim seçtiğimiz liderler nerede?

Amerika’nın karşısında neden Müslüman kardeşlerimize destek mesajı verilmiyor?

Hadi desteği bıraktık israil’in işgal ettiği topraklardan kaçan korkak Yahudiler Türkiye’ye koşuyor. Binlerce siyonist yahudi gelmiş durumda.

Ve oradan da dağıldıkları hatta deprem bölgelerine giderek boşalan yerlere yerleşecekleri iddia ediliyor.

Bir çok ülke israil’e gidiş ve israil’den gelişleri kapattığı halde biz neden yine kucak açıyoruz? Bu hataya neden yine düşüyoruz? Niye bizim memleketimiz yol geçen hanı gibi?

Büyük bir başıboşluluk var gibi. Allah sonumuzu hayretsin.

PAYLAŞ
Etiketler

2 YORUM

  1. Avatar

    iSTANBULDA SAADET PARTİSİ FİLİSTİNLİ KARDEŞİMİZE DESTEK MİTİNGİ DÜZENLEDİ ÇOKMU ÇOK MEŞHUR OLAN HOCANIZ CÜPPELİ HOCA SAKIN O MİTİNGE KATILMAYIN DEDİĞİNİ SİZLERE HATIRLATIR BU SORUNLARI LÜTFEN O MEŞHUR MEDYA FONEMİSİ OLAN CÜPPELİ AHMET HOCAYA SORUNUZ

  2. Avatar
    Hasan Genç

    Şam’da Namaz kılacağını söyleyen Dünya Liderimizede bir kaç sözünüz olacak mı? Suriye söz konusu olunca “kefenimizi giydik” diyenlerede bir şey söylemeceksiniz?