Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan vatandaşa saldıran Ege Akersoy’un ifadesi:

Geçtiğimiz gün Filistin yürüyüşünden dönerken elinde kelime-i Tevhid bayrağı olan vatandaşa yumruk atan kandırılmış cahil genç ifadesinde şunları söyledi:

“Benim babam Emekli Binbaşıdır. Ben de milliyetçi yetiştirildim. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan tarafından ülkemizin kurucu liderinin fotoğrafı mesele edilerek ülkemiz aleyhine uygulama yapılması, geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırıları sonucunda 12 askerimizin şehit edilmesinden sonra ben de bir Türk vatandaşından Türk bayrağını taşımasını beklerken, karşımdan gelen yeşil üzeri Arapça yazılı bayrak taşıyan şahsa hitaben; ‘Sen Türk Vatandaşı değil misin?’ dedim.

Kendisi de bana, ‘İstediğimi taşırım’ dedi.

Aramızda bir itişme oldu. Kendisi yakınıma gelince kendimi korumak için kendisine yumruk attım. Kendisini sözlü olarak uyarmam gerekirdi. Olay nedeniyle pişmanım.

Ben herhangi bir ulusa yönelik aşağılayıcı söylemde bulunmadım. Sadece Türk Vatandaşı olduğunu düşündüğüm şahsı uyarmak istedim.

Olaydan sonra etraftan tanımadığım bir kişi de bana vurdu. Bana vuran kişiden şikayetçiyim.”

BU CAHİLE SAHİP ÇIKIP GAZLADILAR

Sosyal medyada bazı isimler bu cahile sahip çıkıp gaz verdiler.

Olay Filistin yürüyüşünü gölgelemek için kurgulanmıştı.

ve başardılar.

PAYLAŞ
Etiketler

3 YORUM

  1. Avatar

    Bunlar o kadar cahil ki kelime-i tevhid yazılı bayrağı hilafet bayrağı sanıp ” hilafet geliyor laiklik elden gidiyor” diye yumruk atmış☺️ bir de mühendislik okuyormuş böylesinin mühendisliği ülkeye ne fayda sağlar onu da konuşmak lazım tabii..

    • Avatar

      Bunlar cahil filan değil arkadaşım bilinçli olarak yaptılar din düşmanları

  2. Avatar
    Murat YILDIRIM

    Terör saldırıları sonucunda 12 askerimizin şehit edilmesinden sonra … demiş. Kuzum şehitlerimiz gerçekten zoruna gittiyse terörle ittifak yapıp sosyal medyadan seni haklı bulup gazlayanlara saldırman gerekir.