Türkiye’nin en büyük düşmanı Amerika’dır.

1- Türkiye’nin en büyük düşmanı ABD’dir.

2- Son 30 yılda Türkiye’yi hedef alan bütün saldırıların kaynağı ABD’dir.

3- Türkiye’yi içeriden, Güney’den, Akdeniz ve Ege’den kuşatan ABD’dir.

4- Türkiye’yi hedef alan bütün terör örgütlerini ABD kurdu, ABD silahlandırdı, ABD yönetiyor. Saldırı hedeflerini, istihbaratını bile onlar veriyor.

5- Coğrafyamızı parçalayan, Türkiye’yi de parçalamaya çalışan güç ABD’dir.

6- Gezi teröründen 15 Temmuz saldırısına kadar, bütün müdahaleler doğrudan ABD ve Avrupa tarafından planlanmış ve uygulanmıştır.

7- Terörle mücadele kaybettiğimiz yüzlerce vatan evladını şehit eden ülke ABD’dir.

7- ABD ve İsrail, Türkiye için öncelikli ve en büyük tehdittir.

8- Bu tehdit acilen doğru biçimde tanımlanmalı, Türkiye’nin güvenlik doktrini buna göre yeniden dizayn edilmelidir.

9- Son iki terör saldırısı doğrudan ABD ve İsrail tarafından planlanmış ve uygulanmıştır. Gazze’de soykırım yapanlar, Yemen’e saldıranlar. Akdeniz’i yakanlar Türkiye’den intikam almaktadır.

10- ABD, İsrail ve Avrupa ile birlikte, terör örgütlerine içeriden destek veren, koruma sağlayan, alkış tutan, ayar veren “siyasi parti görünümlü” yapılar ve bunların liderleri acilen tasfiye edilmelidir.

11- Büyük bir iç tehdit, iç cephe dizayn edilmiştir ve bu “dışarıdan” yönetilmektedir. Türkiye’nin varlığı ve geleceği söz konusudur. Bu yapıların bu kadar rahat hareket etmelerine, Türkiye’yi vurmalarına müsamaha edilemez. Hiç bir devlet buna göz yumamaz.

12- Artık tahammül sınırı çoktan aşılmıştır. Sınırlarımızın dışında ve içeride; ABD ve İsrail’in eli olan, silahı olan, sözü olan herkes ve her çevre Türkiye düşmanı ilan edilmelidir.

Alıntıdır

PAYLAŞ
Etiketler