Büyü yapıldığı veya cin musallatı nasıl anlaşılır – Salih Memişoğlu

   İşinin erbabı Salih Hoca üzerimizdeki cin veya büyü şüphesini nasıl giderebileceğimizi yazdı, verdiği misallerle sahte hocalara karşı uyardı. İşte Salih Memişoğlu’nun o yazısından önemli kesitler:

   Eskilerden beri sihirler, büyüler ve cinler vardı ama az ama çok vücudumuza nüfuz ederler biz de onlardan korunmak için belirli metodlar kullanırız. Ama hep kendimiz düşünürüz oysa sihir ve büyüden korunmak için belirli metodlar kullanırız. Ama hep kendimiz düşünürüz. Oysa sihir ve büyüden korunmak için yaptığımız işlemler bizi daha fena yapabilir. Aynen doktora gidersiniz ve doktor size ilaç verir bazen öyle yan tesiri olur ki hasta kendini daha fena hisseder.

   Mesela öyle hastalar olur ki içine bazı varlıklar girer biz de o varlıklardan korunmak için (Ayetl Kürsiyi) okuruz. Oysa hastanın içinden çıkmak isteyen varlık okunan Ayetel Kürsiden dolayı çıkamaz ve hasta kendini yerden yere vurur ağzından köpükler gelerek bayılır. İçindeki cin okunandan zarar gördükçe hasta da çırpınır. İşte burada bilmek lazım.

   Bu tür hastalar üzerine önce Fatiha Suresi, Felak, nas sureleri okunur. (Cezallahü anha Muhammedin Sallallahu Aleyhi ve Sellem) denir ki içinden cin çıksın gitsin.

   Birde o kişin içine giren her hangi bir cin ise ona da hemen zarar vermek doğru değildir. Çünkü onlarda anlamadan yanlış yapabilirler onları uyarırsak ve gerçekten onlarda halis cin ise kendiliğinden çıkıp giderler.

   Başka bir şey daha var ki bir kişi bir hocaya gider benim üzerimde cin var der. Hoca da ona ayet veya halk dilinde muska yazar. İçinde cin suresi yazarsa yine hasta fenalaşır daha kötü hale gelebilir. Bunun için ayetlerden size bir örnek vereyim. Eczanedeki bütün ilaçlar hastalar içindir ama doktorun öngördüğü veya reçetesinde yazdığı ilaçları alırız. Eğer başka ilaçları alırsak zehirlenebiliriz. Bu işte böyledir. Hastanın üzerindeki cinlerle ilgili ve onlarla bağlı ayetler verilir.

   Şimdi günümüzde her yerde bu tür kitaplar vardır. İnsanlarımız onlara bakıp kendilerini daha hasta görüyorlar ve etkileniyorlar.

   Şu metod önemlidir. Bir hasta üzerinde cinlerle ilgili bir şüphe varsa önce doktora gidecek ama kendisi de bir bardak suya Felak-Nas ve Fatiha surelerini okuyup içecek. O kişi kendisinin hal ve hareketlerinden kendisini içinde ne var ne yok anlar.

SAHTE HOCALARA DİKKAT

  Bir gün kadının biri hocaya gidiyor. Hocaya “Bana bende cin var” diyor. Hoca da ona “ben bunu çıkartırım” deyip “idrarını bir bardak suya koy iç, onlar necisten hoşlanır ve giderler” deyip kadına veriyor. O saf diyelim kadıncağız da idrarı içiyor ve mide ağrısı başlıyor. Acile gidiliyor. Doktor ona içtiği idrarın midesini deldiğini söylüyor.

   Bunları hep yaşıyoruz. Bir gün bir evin oğluna cinler musallat olduğunu söylerler ve ben araştırmak üzere o eve giderim. Bir gün önce oğlu ezan okunurken bayılıyor ve eskiden “cinlere mermi atın” derlerdi diyerek adamda silahı çıkarıyor evin tavanına mermi atıyor. Seken mermi yatan oğlunu 20 cm yanındaki vazoya isabet ediyor. Az daha çocuğu kafasından vuruyordu. Bu tür bilinçsiz ve cahil işlerden uzak duralım ne olursa olsun önce doktora götürelim.

   Yine bir gün beni bir eve davet ettiler ve bana: “Hocam evimizdeki bir kız var, bu kız günde 2 sefer bir şeyler görüp bayılıyor.” Onlara önce Nöroloğa gitmelerini söyledim ve doktora gönderdim.  Doktora gittikten sonra bir hocaya gidiyorlar ve hoca da onlara “7 parmaklarından tırnak ve etek tarafından 7 kıl bir parça nohutu ezip bunları ona karıştır sonra onları bir çorbaya ilave ederek yedirin” diyor. Bu sefer kız gerçekten büyüleniyor ve görmeler krizler başlıyor. Tekrar bir hocaya gidiyorlar bu hoca da “necisi necis temizler” diyerek ona “dışkısını yemesini” söylüyor. O da midesi bulana bulana onu da yapıyor. O kız 75 gündür mide bulantısından dolayı yemek yiyemiyor.  Bütün yemeklerden midesi bulanıyor.

   İşte bunlar Allah’ın izin vermediği şeylerdir.

KOCASINI BAĞLAYIM DERKEN
   Bir de acaba bende büyü var mı? Deyip şüpheyle kendine ipler düğüm yapıp içenler veya kocasına düğüm yapıp iç çamaşırına okuyup onu kocasına içirenler.. Onlar kocalarını eve bağlamak için uğraşıyorlar ama ters tepki vereceğini anlamıyorlar. Bunları yaptıktan sonra kocalarına krizler geliyor kadını görmek dahi istemiyorlar.

SİHİR VE BÜYÜ NASIL ANLAŞILIR?

   Bunun içinde sihir ve büyü şüphesi olanlar şu metodu yapmalıdır. Önce bir bardak suya 101 sefer “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin” okur ve 1 Ayetel Kürsi ve 1 Fatiha suresini okuyup içerse içinde yanma varsa anlayın ki o büyüdendir.

   Başka bir işlemse şudur. 7 adet defne yaprağı üzerine 3 Ayetel Kürsi ve 1 Fatiha okunup, demlenip içilirse o gece rüyanızda eğer büyü varsa çözüldüğünü gösterirler.

   Ama pratik ve hemen olsun derseniz o zaman kişi üzerine Rahman suresi, Cin suresi 1-13 ayetler okunur. Eğer kişide daralma sıkılma olursa onda büyü var demektir.

BENDE CİN VAR DİYE ŞÜPHE EDENLER

   Çok önemli bir metod vermek isterim. Üzerinde sihir, büyü veya cin var diye şüphe duyan insanlara tavsiyem şudur. Bir sabah ezan okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak -Nas suresi, 11 defa da “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11 “La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim” diyerek suya okur ve namazını kıldıktan sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetini tutup içerse o gün üzerinde o sihrin veya musallat olan vrlıkalrın gittiğini bir saat içinde anlayacaktır.

   Biz bunları en az 100 kişi üzerinde deneme yaptık 90 kişi fayda buldu. Amma bizim insanımız bunu bilip de kolaya kaçıp doktoru ihmal etmesin. Çünkü doktordan sonra olursa isabetli ve etkili olur.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ