Cinlerden Nasıl korunuruz? Cinlerden korunma duaları

   Salih Memişoğlu Hocadan Cinlerden korunmak için dua tavsiyeleri..

   İşte korunma yollarından bazıları.

Sabah evden çıkarken
   7 Ayetel kürsi… Bunun adına zırh koruyucu derler. 1. Yi okuyup sağımıza, 2. Yi okuyup solumuza, 3. Yü okuyup önümüze, 4. Yü okuyup arkamıza, 5. Yi yukarıya, 6. Yı aşağıya, 7. Yi okuyup içimize çekeriz ve bir felak ve bir nas okuduktan sonra Allah’a sığınırız ve yalnız Allah (Celle Celaluhu) dan yardım isteriz.


Başka bir yol
1 bardak suya;
1 Fatiha,
1 Ayetel Kürsi,
11 ya Allah ya Fettah el Azim, el Kerim, er Rahim
   Denilir ve bu su sabah evden çıkarken içilir.


Başka bir yol:
   7 zeytin veya hurma üzerine
1 Sübhaneke,
1 fatiha,
3 ihlas,
1 Kafirun Suresi okunup yenirse biiznillah çok faydalı olur ve bunlar koruyucu olurlar.


Bir tanesi de:
   Bir Cuma günü sala vakti öğlen namazına doğru bir bardak zemzem suyuna
Yasin suresi 1. Mübine kadar (ayet sonunda geçen mübin kelimesi)
Hadid suresi 1-5
Rahman Suresi 15-16 dahil
Enam suresi 128-130 ayetler
Cin suresi 1-15 ayetler
   101 defa ya Allah, ya Fettah, el Azim el Kerim, Er Rahim deyip suyu içen kişiye Allah (Celle Celaluhu) 41 gün bütün kötülüklerden korur. Ben bu işlemi yıllarca denedim ve muvaffak oldum.


   Bir gün bir zata (efendi Hazretleri) dedim ki: bana cinlerden korunmak için bir terkip ne verirsiniz” benim yazdığımın aynısını ve söyledi ve şok oldum sanki anlaşmışız gibi aynı ayetleri ve terkibi söyledi.

   Bunları yaparken onlara zarar verici şeylerden de kaçınmamız lazımdır.

   Mesela 3 gün önce birisi benim ofisime geldi:
   “hocam ben banyoya girdiğimde arkamda sanki birisi beni izliyor, nefesini ensemde hissediyorum ama tuvalette öyle bir şey olmuyor sadece banyoda oluyor”
   Araştırdım baktım ki kişi abdest aldığı lavobada idrarını yapıyor. Sonra neden böyle yaptığını sordum, bana: “eskiden beri gelen bir hastalık” dedi. Yani hem lavobaya abdest alıp hem idrar yapmayacağız, hiç gücenmeyelim, Allah şaşırtmasın her şey olabilir.

 DEFİNE ARAMADA CİNLERİN KULLANILMASI

   Yine bir gün birisi geldi “hocam bir yerde define var biz bunu çıkartamıyoruz” dedi. Neden dedim, cevaben: “bir hoca aldık yanımıza definenin yerini kazmaya başladık 1 metre indik yok, sonra hocaya sorduk cinler ne diyor diye, hocanın dediği yarım metre sağa kaçtı, sola kaçtı derken 2 metre indik ve sonra bir yılan gömleğine gördük, işte cinler altını yılan gömleğine çevirmiş deyip yanındakileri inandırmış Adam eve gelmiş uyuyor rüyasında gündüz yaşadıklarını yaşamış ve kafasına takılmış. Kendini psikolojik olarak hasta etmiş.

   Sayın okuyucular!

   Burayı iyi dinleyin… eğer cinler yer altındaki definelerin ve altınların yerlerini bilseler ben yer altında hiçbir şey bırakmam. Hangi hoca şurada altın var derse ona asla inanmayın o hoca yalan söylüyor. Yok sağa döndü, sola döndü hep yalan. Asla bu yolda bir kuruş para harcamayın. Böyle bir şey söyleyen hocaya şunu söyleyin. “eğer altın varsa sen kaz ortak olalım”

  İnanmayın kardeşler cinlerle görüşmenin de bir usulü var hem öyle kolay değil.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ