1. SINIF DERS KİTABINDA İSLAMİ KIYAFET DÜŞMANLIĞI

Sayfa, 1. sınıf hayat bilgisi kitabına ait. Daha okuma yazmayı yeni öğrenen çocuklarımızın ilk okuduğu şey bakın ne oluyor:

   Okula gönderdiğimiz küçücük çocuklarımızın beyni daha ilk derslerde İslami kıyafete karşı şekillendiriliyor. Resimde de gördüğünüz gibi kapalı, çarşaflı, takkeli, bıyıklı bir aile çağdışı, tam tersi olan bir aile modern gösteriliyor.

   Annesi çarşaflı veya kapalı olan bir çocuk bu ders ile beyni kirletildiği zaman,  ailesinin modern olmadığı, çağdışı olduğu düşüncesi bilinçaltında her zaman canlı kalacaktır. Ve böylelikle kendisinin modern olmak için resmin ikinci kısmını tercih etmesine sebep olacaktır.

   Bu ders ülkemizdeki kapalı, çarşaflı bacılarımıza ve annelerimize hakaret niteliğindedir. Gayri İslami giyim tarzını küçücük zihinlere “modernizm” altında yerleştirme projesidir.

   Bunu solcu bir hükümetin Milli Eğitim Bakanlığı yapsaydı yine güler geçerdik de “dindar bir nesil” yetiştirmekten bahseden ve müslüman kimliklerini her yerde öne çıkaran bir hükümet zamanında yapılması hayli düşündürücü…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ