PEYGAMBERİMİZE HAKARET FİLMİ VE AMERİKA OYUNLARI

   Amerika’da İsrail’li Siyonistlerin desteği ile çevrilen Peygamberimize hakaret edilen film bildiğiniz gibi İslam ülkelerini ayağa kaldırdı. Libya’da Amerika elçisi ve üç konsolosluk çalışanı öldürüldü.

     Burada yine bir oyun olduğunu biliyoruz. Çünkü Amerika konsololukları bölgesinin en korunaklı toprak parçasıdır. İçinde ve dışında çok özel güvenlik önlemleri alınır. Ama nedense Libya’lılar ellerini kollarını sallayarak elçiyi öldürüyorlar. Yani anlaşılan güvenlik duvarını birileri kaldırmış ve bu saldırıyı görmezden gelmişti. Ya da öldürenler Libya’lı bile değildi! Elçi kendi ajanları tarafından öldürülmüştü. Gazeteciler bu konuyu daha iyi araştırabilirler.

   Öncelikli amaç ise Hakaret Filminin gölgede bırakılmasıydı.

   Dikkat ederseniz Diyanet İşleri Başkanından tutun da Başbakanına kadar herkes filmi değil de elçinin öldürülmesini gündeme taşımış, filmi yapanları değil de elçiyi öldürenleri kınadı. Yani hem Peygamberimize hakaret ediyorlar, hem yağ gibi üste çıkıyorlar, hem Müslümanlar haksız konuma düşüyor hem de Amerika bunu bahane ederek savaş gemilerini gönderiyor.

MİLYON DOLAR HARCIYORLAR
    İslama ve İslam Peygamberine hakaret için milyon dolar harcıyorlar. Bizim medyamız ise onları hak din olarak göstermeye çalışıyor. Fark burada. Bizden olanlar, onlara, onlardan daha iyi hizmet ediyor. İslami geçinip de bunların batıl ve muharref din olduğunu anlatan hiçbir proje yapılmıyor.

   Müslüman Kanal sahipleri hiçbir gerçek ehli sünnet dini proje üretmiyor. Yayın politikalarını din değil, para belirliyor. Ne anlattığı belli olmayan saçma sapan dizilerle milleti ahmak yerine koyup, vakitlerini heba ediyorlar.

BÜYÜK OYUNLAR VAR
    Libya’da elçinin öldürülmesi ile birlikte Amerika Libay’ya savaş gemilerini gönderdi. Haber şöyle:

   ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Bingazi’deki ABD Konsolosluğu’na düzenlenen ve ABD büyükelçisi dahil 4 Amerikalı diplomatın hayatını kaybetmesine yol açan saldırının ardından, Libya açıklarına iki savaş gemisi gönderdi..
Yetkililer, Tomahawk füzeleri taşıyan gemilerin spesifik bir misyonunun bulunmadığını, ancak Başkan tarafından talimatı verilecek olası bir misyonu yerine getirmede kullanılacağını kaydetti.

   Pentagon sözcüsü George Little da, ”Spesifik gemi hareketlilikleriyle ilgili yorum yapmayacağını, ancak ABD’nin belirli durumlarda oluşabilecek ihtimallere karşı tedbir amaçlı adımlara düzenli şekilde başvurduğunu” söyledi.
50 TERÖR UZMANI LİBYA’DA
Bingazi’deki saldırı sonrasında ABD Deniz Kuvvetleri’ne bağlı 50 terör uzmanının, ABD vatandaşlarını korumak için Libya’ya gönderildiği iddia edildi. Uzmanların vatandaşlarını olası saldırılardan koruyacağı belirtildi.
ABD istihbarat birimleri, Libya’nın Bingazi kentindeki ABD Konsolosluğu’na yapılan saldırının önceden planlandığını düşünüyor. ABD’li yetkililere göre, Hz.Muhammed’e hakaret içeren film, saldırı için bahane olarak kullanıldı. Konsolosluk önünde toplanan göstericilerin, roketle düzenlenen saldırıyla ilgileri olmadığı vurgulandı.

www.ismailaga.info

PAYLAŞ
Etiketler