Hıristiyanlığın bitmişliğinin ve acizliğinin resmi

   Sizlere daha önce İslam’ın hızla yayılışından rahatsız olan ancak engel olamayan batı dünyasının İslam’a yöneliş kanalını değiştirme planlarını aktarmıştık.
   Yani biz madem İslam’a yönelişi engeleyyemiyoruz o halde bizim istediğimiz veya aslından saptırılmış bir İslam’a yönlendirelim. Bunun için bir çok projeleri var. Mesela Ilımlı İslam, bu planların neticesinde gelişen bir projedir. Tam aksi istikamette olan radikal İslam’da aslında bu planların bir ürünüdür. Müslümanlar iki seçenek arasında bir tercihe zorlanır hale getirilmek istenmiştir.
Ancak konumuz bu değil.
HIRİSTİYANLIK TARİH OLDU
   İslam, bütün dünyada tüm desiselere, planlara, oyunlara rağmen hızla yayılmaya devam ediyor. Her gün yüzlerce insan Müslüman oluyor. Papazlar bile hızla İslam ile şerefleniyor.
   Bütün bunlar hıristiyanları çok ama çok tedirgin ediyor.
   Bu sebeple dinler arası diyalog oyununu çıkardılar. Müslümanların gözünde hıristiyanlığı İslam ile aynı kefeye koymaya çalıştılar.
   Sırf insanları kiliseye çekmek için camiyie benzeyen kilise yaptılar.
   Şimdi de yüzyıllardır kavgalı olan, hıristiyanlık içinde her biri ayrı bir din gibi olan katolikler ve ortodokslar birleşme kararı alıyorlar.
   Bunlar zaten mevzu bahis İslam olunca birleşiyorlar. Küfür tek millettir. Bu birlikteliği somutlaştırmak istiyorlar.
   İşte bütün bunlar kafirlerin İslam karşısındaki acziyetinin izhar olması açığa çıkmasıdır.
   Evet Müslümanları parçaladılar, guruplaştırdılar ve İslam dünyasında bir kaos meydana getirdiler ama İSLAM dini bu plan ve projelerden etkilenmeyecek kadar muhteşem bir dindir.
   Gelecek İSLAM’ındır, zafer İSLAM’ındır…
   Bu kafirler çatlasa da patlasa da Allahu Teala nurunu tamamlayacaktır…
   Ancak bu görüntü bize de ders olmalı, Müslümanlar da en kısa zamanda İslam birliğini tesis etmelidir…
www.ihvanlar.net
YAZI>> PAPAZ MÜSLÜMAN OLDU HIRİSTİYANLIĞI YERLE BİR ETTİ

PAYLAŞ