Hakkımızda

   2006 yılının son aylarıydı. Dünya ve Türkiye’de her zaman olduğu gibi fitne kazanları Müslümanlar için kaynatılmaktaydı. Cemaatimizi hüzne boğan o meşum hadise cereyan etti. Bayram Hocamızı bir pazar sohbeti sonunda mihrapta şehid ettiler.
   Bayram Hocamızı şehid eden şahıs, yine orada bulunan kendi adamları tarafından linç edilerek öldürüldü.
   Olay daha önceden planlandığı için medya ayağı da hazırdı. Ve cinayetin ertesinde sanki cemaatimizden bir hoca şehid edilmemiş de cemaat orada bir adamı linç etmiş gibi İsmailağa Cemaati hedef gösterilmeye başlanmıştı.
   Türkiye’deki karanlık oyunların her zaman parçası olan paçavra gazeteler devreye girmişti:

   İftira ve karalama kampanyası sadece gazetede değil özellikle internet ortamında da şiddetle sürdürülüyordu. Bu zaman diliminde Cemaatimize göre internet “maleyani” boş bir iş ve lüzumsuz görülürdü. Ehli dalaletin çoktan yerini aldığı internette Ehli Sünnet adına tek tük yayından başka bir şey bulunmazdı.
   Biz bir kaç ihvan internette oluşan bu boşluğu doldurmak, cemaatimizi tanıtarak, anlatarak ve iftiralara cevaplar vererek yürütülen kampanyalara dur diyebilmek, Ehli Sünneti bir nebze olsun savunabilmek amacıyla bu işe giriştik.
   2007 yılı Mayıs ayında bir site açtık. Açtığımız sitenin ismi ismailaga.info idi.
   Bu siteyi internet ve web hakkında hiçbir bilgimiz olmadığı halde açtık ve Allah’ın izni, büyüklerin himmetiyle kısa zamanda büyük işler başardık.
    Sitemizden çok farklı konulara, ince ayrıntılara dikkat çektiğimiz haberler basında bolca yer alıyordu.


   Yaptığımız şuurlandırıcı haberler ile tabuları yıkmaya çalışan sitemize tebrik ve takdir mesajları yağıyordu.

CÜBBELİ HOCA’YA EN BÜYÜK DESTEK

   Bildiğiniz gibi Cübbeli Hocamızı öncelikle montajlı kasetler ile yıldırmaya çalışmışlar hakkında büyük bir iftira kampanyası başlatmışlardı.
   Bu iftira döneminde kaseti inceleyen kriminal polislerinden bile iyi çalışan bizler sitemiz aracılığı ile kasetin bir montaj olduğunu ve kasette bulunan şahsın Cübbeli Hoca olmadığını maddeler halinde sıralamış, gerçeği ortaya çıkarmıştık.
   Cemaatimiz içerisinde çok önemli şahısların bile montaj kasedine inanarak iftira kampanyasına aldandığı zaman biz dik duruşumuzu sergilemiş ve Cübbeli hoca’ya olan güveni ayakta tutmuştuk.
   Montaj kasedinin ardından B planına geçen odaklar bu sefer Cübbeli hoca’ya hapis yolunu göstermiş ve “kadın pazarlamak” gibi adice iftiraları yamamaya çalışmışlardı.
   İşte bu dönem Cübbeli hoca için en zor süreçlerden biriydi.
   Çünkü kendisi eli kolu bağlı bir haldeydi, kendisini yeterince müdafaa edemiyordu ve İsmailağa Cemaati içerisinde onun aleyhine çalışanlar, fitneyi yayma gayreti içerisinde olanlar vardı.
   Bu süreçte kendi sitesi bile aktifliğini yitirmiş ve paylaşım yapılmıyor, kimse doğru düzgün bir haber alamıyordu.
   Cemaatimizin hiçbir kanadından Cübbeli Hoca’ya destek veren, en azından “bizim ona güvenimiz tamdır, o yapmaz” diye beyanat veren yoktu.
   İşte biz bu sarsıntılı dönemde Cübbeli hocamız’a da en büyük desteği verdik. Yaptığımız yayınlar ile İsmailağa’nın, Cemaatimizin Cübbeli hoca’nın arkasında olduğunu gösterdik.
 Yaptığımız klipler paylaşım rekorları kırdı:


   Sitemizden ve Facebook sayfalarımızdan Hocamızın isnat edilen suçlardan beri olduğunu müdafaa edip, kimlerin tuzak kurduğu konusunda yoğunlaştık.
   Hatta bu konu solcu kemalist gazetelere malzeme bile oldu
 

VEFA BORCUMUZU ÖDEDİK

   Biz Cemaatimize ve Cübbeli hocamıza vefa borcumuzu ödedik. En zor günlerde gürleyen bir ses olduk. Kimsenin dile getirmeye cesaret edemediği gerçekleri gündeme getirdik.

 İHVANLAR.NET İLE YOLA DEVAM

    İsmailağa Vakfı’nın geçtiğimiz yıllarda internet sitesi açması ve bizden ismailaga.info ismi ile yayın yapmamamızı istemesi neticesinde biz de ihvanlar.net adı ile açtığımız sitemizde daha güçlü bir şekilde yeni bir döneme girdik.

HİZMET ANLAYIŞI VE KİMLİK

   Sitemizde isimlerin değil, hizmetin öne çıkması prensibiyle hareket ettik. Bu sebeple kendimizi ortaya çıkarma derdine hiç düşmedik. Sitemizin arka planında birbirini görmediği halde hizmet eden kardeşlerimiz vardır. Bu beraberlik işte bu anlayışın bir sonucudur.
   Biz, cemaatimiz içerisinde hizmet veren kardeşleriniziz. İsmimizi cismimizi hiçbir zaman ortaya koymadık ve koymayacağız. Bu bir yayın prensibidir.
   Sitemizden 2007 yılından beri Cemaatimizin ve Ehli Sünnetin aleyhine hiçbir yayın yapılmamış, yapılmayacaktır.
   Her hoca kendisini ön plana çıkarırken biz Ehli Sünnete hizmet eden ve dalalet ehline reddiye yapan Hocaefendilerin sohbetlerini hangi cemaatten olduğuna bakmaksızın yayınladık ve yayınlamaya devam edeceğiz.
   Bilgisayar ve Telefonunuz için programlar geliştirmeye başladık. Ehli Sünnet müdafaasında çok gerekli olan bu çalışmalara da devam edeceğiz.
   Allah (Celle Celalühü)nün müsaade ettiği zaman kadar dualarınız ve destekleriniz ile bu hizmet devam edecektir.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ