Oflu Hocalar nerenize battı

oflu-hoca-2-film   Başlık ağır oldu, yazı biraz daha ağır olacak.
   Bu ülkede yeşilçam filmleriyle hocaları, şeyhleri karalayıp menfaat perest-çıkarcı olarak lanse eden, halkın nazarında itibarını düşürmeye çalışan Siyonist eller bu kez “komedi” dalından sinemalarla karşımıza çıkıyor.
TERBİYESİZ AHLAKSIZ NAMUSSUZLAR
   Eski dönemde çevrilen filmlerde genel olarak hocalar hedef alınırken günümüzde “Of’lu” hocalar üzerine bir yoğunlaşma var. Üzerine binbir türlü iğrenç fıkra uydurulan “Of’lu” hocalar son dönemde sinema ile hedefte.
   Sadece Of’lu hocalar üzerine yapılan bir ahlaksız yapım olsa… İslam ve İslami değerler de aynı sinemalarda alay malzemesi yapılıyor.
   İzleyiciye “komedi” ile kendini izlettirebilen sinemalarda hoca karakteri ile ahlaksız, terbiye dışı, din dışı bir çok kavramı ve söylemi bir araya getiriyorlar.
   Peki, bunun adı nedir?
   Ahlaksızlık, namussuzluk, şefersizlik değil midir?
   Ne yaptı bu Of’lu hocalar size? Nerenize battı bu “OF” ve hocaları.
   Türkiye’de İslam’ı tekrar ayağa kaldıran, Kur’an’ı baş tacı yaptıran, sünneti ihya eden mübarek zatlar ve hocalar Of’tan çıktı, derdiniz bu mu?
   Of ve Of’lu hocalar bu sebeple rahatsız ediyor sizi değil mi?
   Kuyruk acınız var değil mi?
   Bir nevi intikam alıyorsunuz, bir taşla kuş katliamı yapıyorsunuz değil mi?
   Hem o bölgede bulunan hocalar ve İslami faaliyetlere karşı alaycı bir tavır sergilenmiş oluyor hem de İslami değerler ile alay edilip izleyenlerin de buna gülmesi sağlanıyor.
   Millet güle güle cehenneme gidiyor haberi yok…
   Şeytan nasıl bir sistem kurmuş anlayın…
   Of ve hocaları hakkında hangi isimle olursa olsun film sinema çevirenlerin alayı Şeytan’ın yeryüzündeki halifelerinden emir alan şeytnalaşmış insanlardır. Bu kadar açık ve net… Asıl hedef İslam’dır, dindir, dine hizmet eden hocalardır…
www.ihvanlar.ne

PAYLAŞ