Nureddin Yıldız proje adamı mı?

   Değerli kardeşlerimiz, ümmetin bölünmüşlük içinde kafirlere lokma olduğu şu fitne zamanda bir çok hoca zannedilen şahsın yanlışlarını gündeme getirmek ve Müslümanın Müslümanla uğraşıyormuş imajını vermek istemiyorduk.
   Nureddin Yıldız hakkında da aynı kanaatle gelen bildirimleri ağırdan alarak değerlendiriyorduk. Hatta Diriliş Buluşmalarındaki konuşmalarına sitemizde yer verdik sırf ümmetin vahdeti adına…
   Ta ki, bir Müslümanın kendi zamanında yaşayan bir Müslüman için bile kullanılması edepsizlik kabul edilecek “ödlek” ifadesini Peygamberimizin övgüsünü alan bir sahabe için kullanıncaya kadar.
KES, SİL “İFTİRA” DE…
   Şayet bu adam samimi olsaydı bu videonun ortaya çıkmasının ardından yükselen tepkilerin karşısında çıkar saygısızlık ettiğini dile getirir ve özür dilerdi.
   Bunlar ne yaptı?
   Videoyu kaldırıp, kesip o bölümü çıkartıp “siz iftira ediyorsunuz, hani öyle bir ifade yok” demeye başladılar.
   Bu olay bize gösterdi ki, bir samimiyetsizlik var, bir proje var…
   Yani hadi böyle bir ifade kullanıldı ve videoyu sildin peki niye “iftira ediyorsunuz” diyerek suçluyu suçsuz, suçsuzu suçlu gösteriyorsunuz? Söylenilen ifadenin yanlış olduğunu anladığınıza göre neden özür dilemek yerine böyle bir cengiz oyunu oynuyorsunuz?
   Biz sahabe efendilerimiz hakkında yapılan bu edebsizliğe tahammül göstermeyeceğiz. Kalem yolu ile karşılığını vereceğiz.
 DETAYLI BİR DOSYA GELİYOR…
   Sahabeye hakaret eden Nurettin hakkında detaylı bir dosya hazırlıyoruz. Şimdi bu sayfayı görüp deliye dönen ve “iftira” demek için hazırlanan takipçileri merak etmesin o videolar elimizde mevcut. Herşey delilli, ispatlı olacak. Korkmayın yani “ödlek” olmayın. Gerçekler ortaya çıksın, kimin ne olduğu neyi amaçladığı anlaşılsın.
   Biraz zaman alacak belki uzun sürecek ancak çok istifade edilen bir dosya yayınlacağız. Yakında sitemizde olacak, takipte kalın…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ