Suud Selman: Vahabiliği Amerika için yaydık

   Taşlar yerine oturdu…

   İhvanlar.net sitemizde yayınladığımız Işid ile alakalı yazılarımızda sizlere ısrarla şunu söylüyorduk: Bu oluşumu meydana getiren zihniyetin tohumları son 20 – 25 yılda Suudi Arabistan’ın Türkiye’de kurdurduğu ve finanse ettiği vakıflar, İngiltere dahil Avrupa’ya“tebliğci” sıfatıyla gönderdiği imamlar vesilesiyle atılmaya çalışıldı.

   2014 yılında yazdığımız konuyla alakalı yazımızı BURADAN okuyabilirsiniz 

   Evet, yine bir konuda daha haklı çıktığımızı görmekteyiz.

   Washington Post gazetesine konuşan Veliaht Prens Selman, Soğuk Savaş döneminde ABD’nin talepleri üzerine Sovyetlere karşı Vahabiliği yaymaya başladıklarını söyledi.

   Amerikan medyasına verdiği demeçlerde Vahabilik hakkında değerlendirme yapan Selman, “Soğuk Savaş sırasında Washington’ın talebiyle komünizme karşı Vahabiliği yaymaya başladıkları” mesajını vererek adeta tarihi itiraflarda bulundu

“KAYNAKLARIMIZI SEFERBER ETMEMİZİ İSTEDİLER”

   Kukla Veliaht Prens, Soğuk Savaş dönemi içerisinde Sovyetler Birliği’nin Müslüman ülkelerle ilişkileri ilerletmesini engellemek için müttefiklerin- ki bunların başında ABD geliyor, Suudi Arabistan’dan kaynaklarını seferber etmesini istediklerini aktardı.

   Zaman içerisinde terör örgütlerinin bir numaralı düşüncesi haline gelen Vahabiliğin aşırıcılığa kaçtığını doğrulayan Selman, Suudi hükümetlerinin bu işle uğraşırken ipin ucunu kaçırdığını dile getirip “Şimdi her şeyi geri toplamamız lazım” dedi ve Vahabiliğin etkilerinin azaltılacağının sinyallerini verdi.

SİYONİZM KUKLA YAPAR, DANSÖZ GİBİ OYNATIR

   Siyonizmin 100 yıl uzun vadeli programı vardır. Onlar bir şeyi istiyorsa, yapıyorsa ileriki yıllar gerçekleştirecekleri projeler için temel atıyorlar ya da yolunu yapıyorlar demektir.

   Amerika, Suudi Arabistan’dan Vehhabiliği Kominizm’e karşı yaymasını istemiş. Kominizm kısmının doğru veyagerçek olması mühim değil. Mühim olan bunu Amerika istemiş. Suudiler de tüm kaynaklarını seferber ederek Vehhabiliği yaymışlar.

   Amerika (siyonizm) daha o günden Işid gibi bir yapılanmanın kurulacağını hesap ediyordu. Bunun için ölmeye ve öldürmeye hazır askere ihtiyacı vardı. Hilafet ve İslam devleti gibi kavramları istismar ederek özellikle yeni İslamiyeti seçmiş Müslümanları kanalize ettiler. Bu insanların birçoğu aslında çok samimi ve masumane niyetlerle Işid’e katılmışlardı. Çünkü içinde bulundukları selefi ortamlar onların İslam devleti hayallerinin gerçek olduğuna ve bunun Işid olduğuna ikna etmişlerdi. Böylece binlerce Allahu ekber deyip Müslüman öldürmeye hazır asker yetişmiş oldu.

   Bir ayrıntı da Avrupa’nın tutumuyla alakalı. Avrupa da Işid’e katılımın yolunu açtı ve bu konuda hiçbir engel çıkartmadı. Çünkü onlar da oyunun farkındaydı. Hem de ülkelerinden “kendi vatandaşı olsa bile” bu Müslüman kitlenin gitmesi onları ziyadesiyle memnun ediyordu.

   Böylelikle Ümmetin başına birlikte ne çoraplar ördüler hepimiz şahit olduk.

UYANIK OLALIM!

   İşte ey Müslümanlar! Özellikle sonradan ortaya çıkan İslami hareketlere dikkat edelim. Onlar sizi bir oyuna, bir hileye aracı yapar, alet eder de anlamazsınız.

   Ehli Sünnet hocaefendilerin ikazlarına kulak verelim, onların kitaplarını okuyalım dinleyelim. Ehli Sünnete muhalif, Vehhabilik vs. gibi akımlardan etkilendiği belli olan hocalardan uzak duralım.

   En önemlisi de kafirlerden dost olmaz. Onlar bizi ya amaçları için kullanıyordur ya da kuyumuzu kazıyordur.

   Bu vesile ile Vehhabi/Selefiliğin İngilizlerle başlayan serüveninde hep maşa olarak Müslümanların aleyhine çalıştığı da tescillenmiş oldu.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ