Sahte Üveysilik Gurubu İhvanlar.net sitesine İftira Attı Yalan Uydurdu

 Bildiğiniz gibi sonradan türeyen bu üveysilik gurubunu sitemizde ve youtube kanalımızda deşifre etmiş, bunların üveysilikle alakasının olmadığını izah etmiştik. Guruba katılıp iç yüzlerini görenlerin yorumları da yazımıza ışık tutmuştu.

   BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

   Youtube kanalımızdan da deşifre etmiştik BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

KUDURDULAR, İFTİRA ATTILAR

   Uyduruk Üveysilk Gurubu bizim bu deşifrelerimizden sonra sarsıntı geçirdi ve sorgulamalar arttı. İnternet sitemizi konuyla alakalı ziyaret eden bir çok insan bu konuda şuurlandı ve yanlıştan döndü. Bu konuda çok olumlu mesaj aldık.

   Bunu hazmedemeyen sahte üveysiler sitemizi karalamak için iftira yolunu seçtiler. Hazırladıkları video ile sitemizi “ihvanlar gurubu” olarak hedef alan sahtekarlar, İhvan adıyla satış yapan ve kadın mankeni resmi kullanan bir siteyi bize ait gösterip iftira attı. Bizim satış yaptığımız ve kadın mankenleri para için kullandığımız yalanıyla sitemize çamur atma yoluna gitti.

Biz de videolu yalanlarını video ile deşifre ettik

   Bu gurubun ne kadar yalancı ve sahtekar olduğunu buradan anlayın değerli kardeşler. Düzenleri bozulduğu için iftira etmekten geri durmayan bu edepsizler sizi kendilerine çekebilmek için de binbir türlü hikaye uyduruyor, rüyalarla aldatıyorlar.

   İhvanlar.net Allah’ın izniyle sahte söylemlerin arkasına saklanan din/tarikat istismarcısı oluşumları deşifre etmeye devam edecek.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ