“Üveysilik Gurubuna Girdim Hayatım Karardı”

   “üveysilik” adını istismar ederek kendilerine mürit toplayan sahtekar gurubu deşifre edince birçok kardeşimiz uyandı ve hakikati gördü Elhamdülillah.

   Daha önce bu gurubun içine girip hakikati gören bir kardeşimiz de bizim aracılığımız ile yaşadıklarını sizlere aktararak tehlikeye dikkat çekmek istiyor:


   Merhaba bende bu zikre bir bunalimla basladim. hicbir topluluga bagli degil dediklerinden girdim bu yola. cok bunaliyordum bunaldikca nefsini terbiye et diye daha çok zikir çek diyorlardi. ruhun kurtulacak diyorlardi ama gittikce kotulestim. bu dediklerini yaşadım ve bunaldigimda daha çok koku aliyordum ruya yorumlatiyordum sukret sukur namazi kil Allah seni seviyor diyorlardi. artık hayal aleminde yasiyordum gercekle hayali karistiriyordum hala nefs diyorlardi. hicbir sey yapamaz hala geldim ailemi gozum görmüyordu. Önüne gelene zikir ver diyorlardı

   Herkes bana gülüyordu deli diyorlardı. küçük bir ilçede oturuyordum
   yasadiklarinin sadakasini ver diyorlardi. herkese gordugum hayalleri anlatiyordum. muharrem denen kisi evliyalarin ete kemige burunup geldigini soyluyordu.
   ben ayrilmak istedim ben hepsini yasadim siddiklik muhru kinalar hepsi vardi. ayrilmak istedigimde Allahin kapasindan kovulursun dediler cok korkuyordum.
   beni bu kapidan kim kovacak dedigimde sorguladigimdan dolayi whatsup grubundan cikarttilar. ben whatsup grubundaydim ve muharrem hocaya yazdirilan kelamlar hersey kayit altinda numaralari da var. ben kurtuldum digerleri de kurtulsun insallah iclerinde cok hasta olanlar var bir umutla girmisler inşallah onlarda kurtulsun. simdi kendi namazimdaym cok sukur cok da  huzurluyum.

PAYLAŞ