İhsan Şenocak Hocaefendi neden hedefte?

   Youtuber Genç Hoca, İhsan Şenocak Hocaefendi’nin neden hedefte olduğu ile alakalı son derece önemli tespitlerde bulundu.

   Malumunuz olduğu üzere İmam Hatiplerde bir düzine seminer verme programı sırasında kendisine operasyon yapılarak resmi görevinden alınan İhsan Şenocak Hocaefendi son yıllarda mealist ve kemalistlerin hedefi halinde. Peki bunun sebebi nedir?

   İşte o video:

VİDEODAN ÖNEMLİ BİR BÖLÜM:

   Bu ülkede İslam ve Müslümanlar üzerinde plan yapan ve bizleri özümüzden uzaklaştırmaya çalışanlar var. Bu planlardan birisi ve belkide en başarılısı da ilahiyat fakültelerinin işlevselliği ile alakalı. İlahiyat fakülteleri, dine yönelen gençleri Ehli Sünnetten uzaklaştırma ve bir adım ötesi Ehli sünnetin aleyhine gönüllü bir çalışan, yani gönüllü müsteştrikler üretme fabrikasıdır. İslami eğitimde temeli olmayanların çoğunun ayağı İlahiyat fakültelerinde kaymakta, neye inanacağını şaşıran bir yığın haline gelmektedirler.

İşte İhsan Şenocak Hocaefendi bu noktada büyük bir devrim yapmıştır. İlahiyat okuyan öğrencilere yönelik yaptığı eğitim faaliyeti bugün İslama karşı savaş açanlara vurulan en büyük tokatlardan birisidir. Çünkü o medrese usulü ile ilahiyat programını birleştirerek kadim eserler ile yoğrulmuş, imanı sağlam, tavizsiz Ehli Sünnet inancına sahip, doğruyu yanlışı ayırt edebilecek ve hatta o prof geçinen hocalara ders verecek talebelerin, geleceğin medreseli akademisyenlerinin yetişmesine ön ayak olmuş, Bir çığır açmıştır. İFAM bu gün çok büyük hizmetler vermektedir. Atılan bu tohum gelecek 10 yılda dallanıp budaklanacak ve gelecek 20 yılda etkisini gösterecektir inşallah.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ