LGBT tehlikesinden çocuklarımızı nasıl koruyacağız?

Genç Hoca, bu videosunda Allah’ın yasakladığı ve yaratılışa ters olan eşcinselliğe götüren yolları ve çocuklarımızı nasıl koruyacağımızı ele alıyor.

Videodan: -Yaratılış bizi içgüdüsel olarak tabii, doğal olana yönlendirir. Bir erkek ve bir kadının normal bir ilişkisi doğal olandır. Anormal olan aynı cinsin ilişkisidir.  İşte bu anormalliğe meylettirebilmek için yaratılıştan verilen iç güdüyü bozmak gerekir.

-Yediğimiz ve içtiğimiz şeyler bedenimizi oluşturan, tabiatımızı belirleyen unsurlardır. 

   -Yediğimiz bazı şeyler de var ki hormonları bozarak yaratılış kimliğine zarar veriyor. Mesela tavuk dişi bir hayvandır. Aşırı tavuk yiyen erkeklerde göğüs sarkması şikayetleri olur. Çünkü hormonlara etkisi var. Tabiatın kadınsal yapıya meyletmesine sebep oluyor. Yine giyilen ve takılan şeylerin de hormonsal etkileri vardır. Bunlardan birisi altın diğeri ise ipektir. Altın ve ipek kadınsal hormonları artıran unsurlardır. Erkeklerin takması ve giymesi halinde hormon bozukluğu kaçınılmaz olacaktır. Aidin Salih hanımın Gerçek Tıp kitabında beyan ettiği üzere öyle katkı maddeleri var ki insanın DNA’sını değiştiriyor.

Daha fazlası videoda:

PAYLAŞ