Coronavirüse karşı Tuz tavsiyesi

Whatsapp guruplarında paylaşılan bir yazıda Coronavirüse karşı uygulanabilecek tedbirlerden tuz ile alakalı tavsiyeler şöyle sıralanıyor:

Abdest alalım ..abdestsiz durmayalım.. koruma kalkanı oluşuyor zaten.. her banyoda tuz katalım banyo suyumuza son durulamaya.. göbek deliğimize tuz koyup bantlayalım. akşam.. sabah açıp yıkayalım her gün yapalım bu uygulamayı..

akşam 9 ile 11 arası 21 dk ayaklarımızı sıcak tuzlu suda bekletelim inş..

bir de bire 3..1 çay kaşığı tuz 3 çay kaşığı su..karışımı yutalım her gün.. bu bütün virüslerin ilacı.. düşünün Türk kültüründe ne var..hatırlayın..doğunca tuzlanırız neden.. koruma kalkanı oluşturmak için.. tuz öyle bir madde ki.. peygamber sav. Bile sünneti seniyyesinde hassaten yer vermiş..market tuzundan bahsetmiyorum.. Çankırı kaya tuzu olacak..ve doğal tuzla bu uygulamalar yapılacak..

bide dipnot ..tecrübemdir.. stresliyken.. tuzu bir kaba koyun ayaklarınızı tuza basın kuru tuza..ve bakara okuyun..bakın bedeninizdeki negatif enerjinin ayaklarınızdan boşaldığına şahit olacaksınız.. musallatı dahi yakıyor bu uygulama..

TAVSİYELER ALINTIDIR
Başta da belirttiğimiz gibi whatsapp guruplarında paylaşılan bir yazıdır. Bu konuda bildiği olup lehte ve aleyhte yazıya yorum yapacaklar olabilir. Faydalı olabileceğini düşündüğümüz için sizlerle paylaştık.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ