Cübbeli Hoca ve Lalegül Tv’ye at eti iftirası

Bakanlık sahtecilik yapanların listesini yayınladı. Listede Lalegül adlı bir şirketin sucuklarında at eti çıktığının belirtilmesi birilerine iftira için malzeme oldu.

Lalegül Tv daha ilk andan itibaren böyle bir şirketle alakalarının olmadığı açıklamasını yapsa da iftiracılar için hiçbir şey ifade etmedi.

Çünkü onlar sarılacakları bir yalan arıyorlardı. İsmailağa Cemaatini ve özellikle Cübbeli Hocamıza çamur atmak için fırsat kolluyorlardı.

Cübbeli Ahmet Hocaefendi de konu ile alakalı açıklama yaptı:

Celal Eren Çelik isimli bir müfteri, bana ait şirketin ürettiği sucuklardan at eti çıktı diye bir haber yapmış. Tele1 ve ABC Gazetesi gibi internet siteleri de bu habere mal bulmuş mağribi gibi atlayarak bunu yaymaya çalışmışlar. Bunların tümü yalan ve iftiradan ibarettir.

Benim konuşma yaptığım Lâlegül TV şirketi ile hiçbir ortaklığım ve hissem bulunmamaktadır. Ben de bu olay üzerine Televizyonun yetkililerine sorduğumda onlar: “Lalegül ismi markalaştıktan sonra uncusundan, elbisecisinden, hastanesine kadar her türlü alanda ‘Lalegül’ ismi kullanılmaktadır. Bunların Lalegül TV ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. İsim benzerliğinden başka hiçbir alakamız yoktur. Bizim yayıncılıktan başka hiçbir ticari faaliyetimiz, üretim ve satışla ilgimiz alakamız olmadı.” dediler.

Ayrıca bu kişi Lalegül TV’de hissedar olmamakla beraber evvelce yönetimde olan birinin soyadının o kasabın soyadı ile aynı olmasını da belge olarak sunmuş, bu da adamın belgeden ne kadar yoksun olduğunun en büyük ispatıdır. Çünkü ne akrabalıkları ne de memleket bağlantıları olmayan iki insanın sırf soyadının aynı olmasından dolayı terörist ilan edilmesi ne kadar güldürücü ise bu işin de bundan bir farkı yoktur.

Dolayısıyla bu haberi bana mâl eden ve paylaşan kişi ve kurumlar hakkında avukatlarım en kısa sürede gerekli tüm hukuki işlemleri başlatacaklardır. Yakında hak meydana çıkacaktır. İftiracılara alet olmayalım.

İŞTE O MÜFTERİLERDEN BİRİSİ

PAYLAŞ