İsrailli yazar: Cumhuriyetli Türkiye’yi Atatürk’le beraber sabetaycılar kurdu

İsrail vatandaşı Türk Yahudisi Haim Errol Gelardin’in 2012 yılında yayınlanan bir programda, Türkiye’yi Sabetaycıların kurduğunu söylediği video sosyal medyada viral oldu.

İsrailli Haim Errol Gelardin, 2012 yılında katıldığı bir televizyon programında söyledikleriyle şoke etti. Gelardin, “Mustafa Kemal’in en büyük düşmanı Enver’di çünkü Enver sabetayist değidi.” diyerek Türkiye’yi Sabetaycıların kurduğunu söyledi.

“Türkiye’yi sabetayistler kurdu”
Gelardin şu ifadeleri kullandı:

Mustafa Kemal’in en büyük düşmanı Enver’di çünkü Enver sabetayist değildi. Bu yazılmayan, konuşulmayan tarihtir. Bunu size öğretmezler. Türkiye’yi sabetayistler kurdu.

20. asırda dünyada 3 Yahudi devleti kuruldu; Rusya, Türkiye ve İsrail. Türkiye’yi Atatürk’le beraber sabetaycılar kurdu. Atatürk Avrupalıydı. Türkiye’yi Avrupalılaştırmak istedi. Onun için bu vaziyete geldik.

İsrail eski Başbakanı Ehud Olmert, “Türkiye’deki Yahudi lobisi İsrail’deki lobiden daha güçlüdür…” Siyonist İsrail’i neden bu kadar destekleyen çok sorusunun cevabı burada yatıyor… Olmert bunu yıllar önce söylemişti… ABD’nin İsrail’e aktardığı milyarlarca dolar yerleşimcilere dağıtıldığı gibi dünyadaki yandaşlarına da dağıtılıyor lobi faaliyetleri için…

PAYLAŞ

2 YORUM

  1. Avatar
    Mütefekkir

    Şaşırmadık tabiki de..

  2. Avatar
    ÂHİR ZAMAN YOLCUSU

    “ATATÜRK İSLAM ADINA HİÇBİR ŞEY YAPMADI! BİR MÜSLÜMAN ATATÜRKÜ SEVEMEZ! EĞER BİR MÜSLÜMAN BEN ATATÜRKÜ SEVİYORUM DİYORSA, YA SAHTEKÂRDIR YADA YALANCIDIR!!!
    İMZA: AZİZ NESİN