29 Ekim’e hatimli kutlama saçmalığı

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında bazı imam hatip okullarında mevlitli kutlama yapılması için program hazırlandı.

Cumhuriyet Gazetesi bu duruma karşı çıktı:

“Milli Eğitim Bakanlığı, Cumhuriyet’in 100. yılını imam hatip liseleri ile kutlayacak. Tüm okullarda ‘hatim ve mevlit programları’ düzenlenecek.Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü de Kur’an tilaveti ve 100 hatim duası etkinlikleri yapacak.”

Cumhuriyet Gazetesi neden hatim programına karşı çıkıyor? Çünkü biliyor ki bu rejim zaten Kur’an’ın yaşanabilirliğini, İslamı ortadan kaldırmak için getirildi.

Böyle bir rejimin kurulduğu günde Kur’an okumak ve kutlamak kadar saçma bir şey olamaz.

ÇOCUKLARIN KUTLAMASI DA SAÇMALIK

Çocuklar hiç bilmedikleri, ne için getirildiği, nasıl geldiğinden haberleri olmadıkları bir sistemi kutluyorlar. Ülkenin değişen rejimini çocuklara kutlatıyorlar. Bu saçmalık değil midir?

29 Ekim kutlamaları okullardan kaldırılmalıdır. Çocuklara prova adı altında işkence saatlerce bahçede bekletilme gibi işkenceler edilmekte, ders saatleri boşa geçirilmektedir.

Bu etkinliğe son verilmesi lazım.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ

4 YORUM

  1. Avatar
    T.C REZALETLERİ

    Kur’an’ı açıkça inkar eden adamın kurduğu rejimi(devleti değil) yine Kur’an ile takdis etmek hem hıyanet hem gaflet hem cehalettir, mesuliyeti bulunanların Allah belasını versin !

  2. Avatar

    29 ekimde kurulan devletin ferdi değilmisiniz , öneriniz nedir mesela mevcut devleti yıkıp yenisini kurmakmı , kafirin 100 yıldır bertaraf edemediği devleti bertaraf etmekmi , biz inançlı insanlar devletimizin merasimlerinde allahın adının anılmasını özlemedikmi yıllarca , devleti etkisinden kurtarmak istediğimiz laiklerden önce böyle bir yazıyla tepki gösterdiğiniz için kendinizden utanmanız gerektiğinin farkındamısınız , 29 ekimde kutlanan rejimin değil devletin kuruluşudur bunu akletmekten acizmisiniz , yazıklar olsun sizlere sizin gibi şuursuzlara yazıklar olsun sizin gibi müslümana sizlermi yayınlarınızla bilinçli birey yetiştirip devlete millete ümmete sadakatle bağlı olacak tohumlar ekeceksiniz , filistinde ne işimiz var diyen iman cahilinden ne farkınız var , bu devlet rejimini beğenmesekte müslüman türk milletine aittir devletin varlığı kuran okunarak kutlanacak ve siz eleştireceksiniz yazıklar olsun sizin şuurunuza yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun

    • Avatar

      Sayın cahil! Devlet zaten vardı rejimi, yönetimi değiştirildi. Gayri İslami anlayış getirildi. Halka sorulmadı. Karşı olanlar idam edildi. Devlet bizim devletimiz, sistem değil. Devlet ile sistemi anlamayan cahil kalkmış ders verecek bize 🙂

  3. Avatar

    Kemalistlerin kendisinin bile bu şekilde kutlanacağı için rahatsız olduğu bir şeyi yapmakta bu kadar ısrar etmek büyük saçmalık.