Coca Cola’da alkolü ispatlayan kişi bakın ne diyor?

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin Müslümanların duyarsızlığını ve nasıl uyuşturulduğunu anlamamız açısından çok mühim bir anısını anlatıyor:

Diyorlar ki, Neden boykot etmiyorsunuz?

16 sene evvel yaptığımı anlatayım: İsrail’e desteği olan bir içeceği, Tarım Bakanlığında analiz ettirdim. İçinde etil alkol olduğu raporlandı. Basın açıklaması yaptım, Bütün Türkiye duydu.

Hemen hemen her şehirden, Bir kaç ay boyunca arandım. Arayanların çoğu esnaftı, Market, restoran, kahvehane vb Aslı varsa satmayacağım diye Raporun fotokopisini istediler. Yüzlerce mektup gönderdim, Tamam dedim bitti bu firma, Artık Türkiye’de tutunamaz.

Hatta firma beni tehdit etti, Hukuken tabii(!) Kasıtlı haber yapmışım, Rakipleri için çalışıyormuşum da Davalar açacaklarını, Tazminat cezası ödetecekleri vs Fakat hiç bir şey yapmadılar.

Ne dava açtılar ne başka bir şey. Niçin biliyor musunuz?

Çünkü satışı hiç düşmedi. Müslümanlar orucunu onunla açmaya devam etti.

Alkolü haram kabul eden millet Şimdi mi?

İnşaallah biraz bilinçlenmişizdir. Umarım. Cahit Zatifoğlu’nun dediği gibi “Bir duruşu olmalı insanın, Bir Anlayışı, Bir davası.”

PAYLAŞ

2 YORUM

  1. Avatar

    Takriben 15 zıl önce idi. Kola Haram helal tartışmaları gündemde idi.
    Biz FREEWAY markalı gazlı içecekleri üreten firmaya Mail attık.
    Üretici diyor ki, dolum esnasında akışkanlığı sağlamak için minimal değerde ALKOHOL ekliyoruz.
    Çok şükür o gündenberi hiç gazlı içecek kullanmıyorum, lakin benimle aynı safta namaz kılan Arkadaşlar, bana dolayısı ile üretici Firmaya inanmıyorlar ( inanmak istemiyorlar)….

    Selam ve Dua ile

  2. Avatar

    Sadece Cola değil, çoğu aroma vericilerde ve bazı katkı maddelerde alkol bulunuyor.