Dünya İslam Alimler Birliğinden Gazze fetvası: Askeri müdahale şeriatça zorunludur

Dünya Müslüman Alimler Birliği, ‘Gazze’ fetvası yayınladı:

“Gazze’nin soykırımdan kurtarılması için, Müslüman ülke yönetimleri İslam Şeriatı gereğince ordularını acil bir şekilde harekete geçirmelidir.

 -Gazze, Mescid-i Aksa ve Filistin’i soykırıma ve yıkıma terk etmek, Allah’a ve Resulüne ihanettir.

 Özellikle Filistin’e sınırı olan dört ülke Mısır, Ürdün, Suriye ve Lübnan’ın askeri müdahalesi Şeriatça zorunludur.

Ebu Ubeyde’nin muhteşem konuşmasının harekete geçiremediği sayın yöneticileri acaba bu fetva harekete geçirir mi?

Hiç zannetmiyoruz.

PAYLAŞ

4 YORUM

  1. Avatar

    Afganistan’a, Çeçenistan’a, Irak’a, Suriye’ye ve Bosna’ya vururken nerelerdeydiniz.. bu zaman zarfında yaklaşık 5 milyon müslüman katletdiler , Gazze yerlen bir oldu şimdimi fetva çıkıyor, demek oluyorki sizlerden alim olmaz, alim dediğiniz müslümanların başına gelecek olan tehlikeyi önceden gören ve meseleleri kuran ve sünnet ışığında tahkik eden şahıstır.

  2. Avatar

    Acaba bu fetva sizin göz bebeğiniz olan AKP yi harekete geçirirmi? Başka ülkeleri hakkında zannetmiyorum demekle kendinizi avutmayın acaba bu fetva sizin göz bebeğiniz olan AKP israili besleyen MANAVGAT SUYUNUN VANASINI KAPATIRMI? Bu konuda hamleleriniz ne olacak içraatlarınız ne olacak başkasının fetvası hakkında yorum yapmayınız sizlerde bu konuda bir fetva yayınlayınız

    • Avatar
      NURETTİN YILDRIM

      Suyun vanasini kapamak korkakliktir, savaşa katılamayan çocuklar kadınlar yaşlılar o sudan kullanıyor türk milletine bu şekil davranışlar yakışmaz,sen yeri ve zamanı gelince savaşmak koşarak cepeye gitmeye hazır mısın onu bir düşün…..

      • Avatar

        SAYIN Nurettin yıldırım senin cevabın nefsini tatmin etmek için yazdığın bir cevap. daha doğrusu acziyetinizin ifadesidir madem okadar cepheye koşmayı tavsiye ediyorsan düş önüme arkandan geleyim Onca haksız yere rast gele HASTAHANELERİ BOMBALAYAN GAZZENİN ELEKTRİĞİNİ KESEN SUYUNU KESEN YAHHUDİLERİ NA KADAR HAKLI OLDUĞUNU SAVUNUYORSUNUZ .Madem suyunu kesmek islam kaidesine göre doğru değildir o zaman inçirlik hava üssünden İSRAİL UCAKLARINA YAKIT TAŞIYAN HAVA TANKERLERİNE MÜSAADE ETMEYİNİZ.ALLAH RESÜLÜ SAV NE DEDİ YEHÜDİLERE AİT HURMA AĞACLARINI KESİN ONLAR HİZAYA GELİR SÖZÜ SİZLER TARAFINDAN YABANA ATILDIĞI ATILDIĞI ANLAŞILMŞTIR