Fethullah Gülen projeyi başlattı İhsan Eliaçık devamını getirecek

   Cami’nin yanına cem evi konulması skandalı hakkında gelen tepkileri daha önce sizlerle paylaşmıştık. Kadir Mısıroğlu’nun tepkisini BURADAN, diğerlerini de BURADAN inceleyebilirsiniz.

   Bildiğiniz gibi cami ve cem evinin yanyana olması projesini Fethullah Gülen bizzat maddi destek vererek organize etmiş ve uygulamaya geçirmişti. Bunlar yaşanırken gezi olaylarının kahramanlarından ve inkarcılığı ile bilinen kemalist İhsan Eliaçık’tan Fethullah Gülen’in başlattığı projeye destek geldi. Destek aynı zamanda başlatılan projenin niyetini de ortaya koyan cinsteydi.

   Türkiye’de başlatılan bu projeler ile gelecekte neler yapılmak istendiğini İhsan Eliaçık’ın itiraflarından okuyun:

Gezi Parkı olaylarındaki çıkışıyla gündem oluşturan Antikapitalist Müslümanlar grubunun lideri İhsan Eliaçık, Karadeniz TV’de yayınlanan bir programa katıldı. Programda mevcut cami sistemini eleştiren Eliaçık, hayalindeki camii projesini anlattı.

‘ŞARKI DA OLACAK TÜRKÜ DE’

Şu anki camileri ‘saltanat camii’ olarak nitelendiren Eliaçık, bu camilerde halkın sözünün geçmediğini ileri sürdü. Eliaçık, “Sanatgah” cami projesini anlattı. İşte Eliaçık’ın o sözleri;

‘Benim “Sanatgah” projem var. Bu Diyanet, şu İstanbul’daki camilerden bir tanesini bana versin, 3 ay içerisinde sanatgah neymiş, Pegamber’in mescidi nasıl olurmuş göstereceğim. 3 ay içerisinde o caminin adını değiştireceğiz, “Sanatgah” koyacağız.

ŞENLİK OLACAK, KADINLAR OLACAK

Cemevi ve cami karışımı bir yer olacak burası. Her şey olacak yani; şenlik de olacak, cıvıltı olacak, insan olacak, kadınlar olacak… Namaz da kılınacak, türkü de söylenecek… İmamlık ve müezzinlik kalkacak.’

ANLIYORSUNUZ DEĞİL Mİ?

   Türkiye’nin nasıl bir girdabın içine sokulmaya çalışıldığını, nelerin icraata dökülmeye niyet ve gayret edildiğini görüyorsunuz. Rabbimiz şerlerinden muhafaza eylesin..

www.ihvanlar.net

–İHSAN ELİAÇIK DEŞİFRESİ-

PAYLAŞ