Ateistlerin hocası ahlaksız Celal Şengör öğrencisini taciz etmiş

İstanbul Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi, ateist olan ve aynı zamanda ateistlerin de çok itibar ettiği Celal Şengör adındaki daha önce kendi dışkısını yediğini, karşısındaki bir bayanın bacaklarını izlediğini açıkça itiraf eden şahıs şimdi de bir bayan öğrencisini nasıl taciz ettiğini anlatıyor. Videosu internete düşmüş.

Şayet bu sözleri söyleyen bir başkası olsa hele ki bir Müslüman böyle bir günahı işlese yer yerinden oynar, gazeteler, siyasiler, köşe yazarları ardı ardına açıklama yapar, hakkında soruşturma açılır ve neticede o kişi linç edilirdi.

Ama mesele bu ateist profesör olunca bir tarafta kör sağır dilsizi oynayan kesim diğer tarafta da kendi Müslüman kardeşini bile haksız yere linç edebilen ama karşı tarafa dili uzanmayan kesim var.

Yani bu tür ahlaksızlara her kapı açık, kimseden ses seda çıkmıyor.

Halbuki bu kişinin tüm görevlerine son verilmeli. Anlattıkları tüyler ürpertiyor. Yarın bir başka kızın da başka yerine tokat atmayacağı ellemeyeceği nereden belli?

Dolayısıyla yetkililer infial olmasını beklememeli acilen soruşturma başlatarak görevine son vermelidir. Eğitim kurumları bu ahlaksızlara teslim edilemez.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ