Yusuf Ziya Gümüşel Hocanın kızını ağır ilaçlarla uyuşturmuşlar

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre kızın zihnini kontrol altına almışlar.

PLANLI BİR SALDIRI

Bir grubun bu dava üzerinden İslami camiaya planlı bir saldırı başlattığını dile getiren Avukat Kartal, genç kadının birden fazla çelişki ifade verdiğini söyledi. Kartal, “Önce 6, sonra 8 yaşında taciz edildiğini söylüyor. Son olarak 10-11 yaşında da istismara uğradığını iddia ediyor. Kızın yaşının ne olduğuna dair bir belirsizlik var. Aile muhafazakar bir aile, hafızlık için kızın yaşını 2 yaş küçük göstermişler. ‘Kemik yaşı ölçülsün’ dedik ama mahkemeler talebimizi reddetti ” diye konuştu

Psikiyatri ilaçlarıyla zihnini bulandırıp aleyhte ifade verdiriyorlar

H.K.G.’yi yönlendirdiği belirtilen psikiyatristi doktoru dikkat çekici. Doktorun H.K.G.’ye ağır psikiyatri ilaçları verip zihnini bulandırdığı, kızı annesi, babası, ağabeyi ve kız kardeşleri aleyhine ifade vermeye zorladığı, amcası, dayısı dahil tüm akrabalarına karşı kışkırttığı belirtiliyor. Hatta yine telkinlerle kızı hastaneye götüren aracın şoförünün bile yalan beyanla hedef alındığı ifade ediliyor.

Yine ağır ilaçlarla genç kızın zihnini kontrol altına alan psikiyatristin LGBT’ye ait bir dernekte görevli olduğu vurgulanıyor. H.K.G.’nin aklına giren LGBT savunucusu psikiyatristin, hafızlık eğitimine geçince çocukken gelenek olarak giydirilen gelinlikli fotoğrafını kullanarak, “6 yaşında evlilik” yalanını kurguladığı ileri sürülüyor.

TUTULDUĞU YER GİZLENİYOR

Ayrıca Genç kadının tutulduğu yer yakınlarından bile saklanıyor. Genç kızın sözde kadın hakları ve dezavantajlı gruplara (LGBT) destek için kurulduğu iddia eden Türk aile yapısını hedef alan STK’ların temsilcileri tarafından ideolojik baskı altına alığı belirtiliyor.

PAYLAŞ