Yusuf Ziya Gümüşel Hocanın kızı itiraf etti: O radyocuyla beraber planladık

Babasına ve eşine iftiralar atan bir kadın… Daha evliyken başka adamlarla görüüyor, resimler yolluyor ve ona kaçıyor. Kadınla mesajlaşan radyocu: “altınları al kaç gel” diyor evli bir kadına sarkıntılık edip ahlaksızlık yapıyor… İşte bu ahlaksızlar Yusuf Ziya Gümüşel Hocaefendiye ve ailesine alçakça iftira ediyor.

İşte yeni mahkeme kayıtlarında ortaya çıkan gerçek. Kız itiraf etti:

H.K.G.:

Zeki isimli kişi ile görüştüm. Bu süreç uzun sürdü. Görüşmemiz bir süre sonra farklılaştı. Bir süre sonra bana ‘canım’ diye hitap etmeye başladı. Ben de ona öyle hitap ettim. Bu ‘canım’ kelimesinin ne anlamda kullanıldığını bana sordunuz. Ben bunun anlamını düşünmedim. Onu sadece kurtuluş olarak gördüm zira o çevremdeki kişilerden farklı bir anlayıştaydı.

Bu kişi Show Radyo isimli kanalda yayın yapıyordu. Matrax isimli bir program yayını yapıyordu. Zeki isimli bir sunucuydu. Zeki isminin onun gerçek adı mı yoksa takma adı mı olduğunu bilmiyorum. Zekirdek isimli kişinin görüştüğüm kişi olup olmadığını sordunuz. Zekirdek isimli kişi Zeki isimli kişi mi bilmiyorum. Görüştüğüm kişi bana “Ben seni korurum, ben seni onlardan korururm, altınların var mı?” dedi. Bana “altınlarını al kaç” dedi. Bana plan yapacağını, bana söyleyeceğini ve benim de o zaman evden kaçacağımı söyledi. Sonra da ailem yazışmalarımı yakaladı.

Ben altınlarımı alıp kaçmayı kabul ettim zira o ortamdan uzaklaşmayı istiyordum. Zeki ile sadece mesajlaştım, fotoğraf yollamadım.

Anne Fatma Gümüşel ise, H.K.G.’nin ifadesinin ardından şunları söyledi:

Kızım eksik konuşuyor. Telefonda ben gözlerimle gördüm. Ona (Zeki Kayahn Coşkun) gayr-i ahlaki fotoğraflar göndermiş. Bir mesajında da “Sevgilim, doğum günün kutlu olsun” yazmış. En son mesajında da “Sen altınları al gel, sana İzmir’de ev hazırladık” yazmıştı.

Kızın itirafları daha önce ailenin anlattığı olayı doğruladı. Bu durumu daha önce aile anlatmış ve biz de yayınlamıştık. BURADAN BAKABİLİRSİNİZ.

Diğer yandan kadının kocasıyla çekilmiş çok mutlu resimleri de ortaya çıktı. Mağdur olan bir kadının böyle mutlu olması mümkün olmayacağından iddiaların büyük bir yalan olduğu herkes tarafından anlaşılır oldu

PAYLAŞ