Yıllardır söylediğimiz şeyi Cübbeli Ahmet Hocaefendi de vurguladı

 Yıllardır Ehli Sünneti müdafaa eden bir yapının olması ve internet alanının boş bırakılmaması hususunu çeşitli vesilelerle dile getiriyoruz. Bu alanda insan istihdam etmek gerek. Biz de bir eleman istihdam edebilir miyiz, destek olan olur mu diye deneme yapmıştık ama kimse destek olmamıştı maalesef. Neyse ki, Genç Hoca gibi bazı youtuber kardeşlerimiz gönüllü olarak bizlere içerik üretiyorlar, biz de yayınlıyoruz.

   Cübbeli Ahmet Hocaefendi de Ehli sünneti müdafaa edebilmek için büyük yatırımların yapılmasından bahsetti. Bu sohbette Kuramar’i de deşifre var. Çok istifade edilecek bir sohbet:

Videodan:

Yahudi ülkemizde batıl ehlini destekleyip toplumumuzu dinsizleştirirken ehli sünnet müslümanlar bir araya gelip batıl ehline reddiyeler yapmıyorsa veya reddiye yapanları desteklemiyorsa! Bu milletin çocukları mürted olmaya mahkumdur.

İrtidat artıyor! Dinsizlik artıyor! Peygamberler bile dine DAVET için yardımcılar ararken, Din işleri-reddiyeler yardımsız desteksiz olmaz.! Sizler hakkı tebliğ için kaç tane paylaşım yapıyorsunuz! Kaç kişiye iman kurtarıcı bir ehli sünnet müdafası anlatıyorsunuz! Ama öbür adamlar ne yapıyor? Yüzlerce adam tutmuşlar masa başlarına oturtmuşlar bütün gençleri kafir ediyorlar. Ben böyle beterini görmedim!

Kendi derneğin kendi kursun kendi cemaatin değil! Bir şura bir heyet kurulsun ehli sünnet hocaların ilmi reddiyeleri toplanarak gündeme getirilsin güncel konularda nokta atışı cevaplar verilerek batıl ehli bastırılsın.

Türkiye Diyanet Vakfının Finanse Ettiği Kuran Araştırmaları Merkezi (Kuramer)’in öne çıkardığı kişilerden etkilenenlerin Kuran’a sevgi ve güvenlerinin azaldığı Araştırma ile sabit olmuştur. Müslüman anne babadan olup sonradan ateist olan, deist olan Çocuklar, Kuramer’ in öne çıkardığı bu kişileri referans gösteriyor! ➡Ali Bardakoğlu ➡Mustafa Çağrıcı ➡Yusuf Şevki Yavuz ➡Mehmet Okuyan ➡Mehmet S. Aydın ➡Mustafa Öztürk ➡Ömer Özsoy ➡İlhami Güler ➡Süleyman Ateş ➡Abdulaziz Bayındır ➡Mehmet Sait Hatipoğlu

PAYLAŞ