Yusuf Ziya Gümüşel Hoca mahkemesinde karar açıklandı

Hafızlık merasimi resimlerini gelin resmi diye yalanlarla başlayan “6 yaşında evlilik” iddiasıyla açılan davada karar çıktı.

Baba Yusuf Ziya Gümüşel’e 20 yıl hapis, eski eş Kadir İstekli’ye 30 yıl ve anne Fatma Gümüşel’e ise 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

MAHKEME itirafları, çelişkili ifadeleri, mahkemeden istenilen PSİKİYATRİST VE İLAÇLARIN ARAŞTIRILMASI taleplerini REDDETMİŞTİ VE HİÇBİRİNİ DİKKATE ALMADI

En son 6 yaşındaki fotoğraflarını çeken fotoğrafçının gelip herşeyi mahkemeye anlatması ve hafızlık icazeti olduğunu ifade etmesine rağmen mahkeme bu yalanlara, medya baskısına boyun eğerek aileyi hapis cezası verdi.

Aile mutlaka temyize gidecektir.

Duruşmaya Müslüman destekçiler alınmazken İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Bahar Ünlüer Öztürk, Kadın Hakları Merkezi Sözcüsü Avukat Birsen Baş Topaloğlu, CHP Trabzon Milletvekili Avukat Sibel Suiçmez de gözlemci olarak katıldı.

KADEM’in ve sözde kadın derneklerinin, siyasi partilerin mahkemeye olan baskısını görün. Mahkeme doğruyu seçmek yerine baskıya dayanamamış gibi gözüküyor.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ

6 YORUM

  1. Avatar

    Zulmedenlere en ufak meyetmeyiniz! Yoksa size ateş çarpar! Allah’tan başka ne bir dost ne de bir yardımcı bulamazsınız.

  2. Avatar

    Bismillahirrahmanirrahim
    İşte iki din! maalesef Türkiye’deki manzara bu! iki din birbiriyle mücadele halinde! memleket bir savaş meydanı! Müslüman iki suyun arasında kalmış ve şaşırmıştır?!…devletin dinine mi uysun, Allahın dinine mi uyusun?!… Bir taraftan Kur’an‘ın emrettiği din bir taraftan Kemalizmin müsaade ettiği din.
    İşte Türkiye’deki kavganın esas menşei budur. Sürtüşmeler, anlaşmazlıklar, İhtilaflar, ihtiyatlar, geri kalmalar, itimatsızlık ve güvensizlikler, MİT teşkilatının seferber edilmesi bir takım şahıs ve ailelerin hapishanelere atılarak mağdur edilmesi hep bu ikilik yüzündendir.
    Çare:
    İkiyi teke indirmek zorundasınız. Ya Allahın dinini tamamen kaldırıp yasak edeceksiniz ya da devletin yarım yamalak dinini kaldırıp onun yerine Allahın dinini hem devlete hem millete hakim kılacaksınız! Ya o, ya da o! ikisi bir arada yürümedi. 100 senedir denendiği halde yürümedi. Size düşen Allah’tan, Allah‘ın dininden yana olmak, yada devletten, devletin tanıdığı ve müsaade ettiği dinden yana olmak. Yani ikisinin ikisinden birini tercih etmek zorundasınız.
    Siz, müslüman olarak devletin dinini tercih edemezsiniz. Çünkü yarımdır, yanlıştır. Kabul etmediğim takdirde, nihayet hapishanesi vardır. Cehennemi yoktur! Fakat, siz, Allahın dinini tercih edip ondan yana olacaksınız ve olmalısınız. Çünkü Allahın Dini haktır ve tamdır. Ucunda cennet vardır. Aksi halde dünyada rezil, ahirette sefil olursunuz. Sonunda da cehennemi boylarsınız.

  3. Avatar

    Ne Ona ne Buna ne de Şuna yanarım.
    Dilberim Hira Nur derneği gitti ona yanarım.
    Yarım Kalan Hafızlara ve dahi bu derneğe gönülverenlere, ve de müstakbel Hafızlarımıza yanarım.

    Selam ve Dua ile

  4. Avatar
    T.C REZALETLERİ

    Erdoğanizm, Kamalizm kadar tehlikeli bir hal almıştır. Erdoğanizm, mel’anette Kamalizm ile müsabaka halindedir, tenkidlere devam edeceğiz her yerde ki daha iyi bir idareye nail olabilelim.

  5. Avatar
    Ahmet Hocaoğlu

    Akp’i desteklerseniz daha çok işler gelecek müslümanların başına.
    Selefesi ayrı, haricisi ayrı, şiası ayrı, vahhabisi ayrı, kadın feminist dernekleri ayrı.
    Hepsini akp besledi ve güçlendirdi.
    Şimdi baş gelemiyorsunuz. Ya ne olacaktı?

    • Avatar

      Senin yorumun tam Fitne kokuyor.
      Erdoğan ve AKP ile ne alaka
      100 yıllık Kir hemen temizlenemiyor maalesef