Sümeyye Erdoğan’ın KADEM’i Yusuf Hoca’nın hapis almasına çok sevindi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın onursal başkanlığını yaptığı, Ak Partideki bazı kadın milletvekillerinin içinden çıktığı KADEM adlı yapı Yusuf Ziya Gümüşel Hocaefendinin kızının açtığı ve çelişkili ifadelerle suçladığı davada Yusuf Hocanın, eşinin ve eski damat Kadir Hocanın hapis cezası almasına sevinerek “adil yargılamanın olduğuna inandıklarını” söyledi.

Açıklama şöyle:

Davada yargılamanın âdil bir şekilde gerçekleştiğine inanıyoruz. Mücadelemiz, toplum vicdanını yaralayan bu ve benzeri olayların yaşanmadığı bir dünya için.

UTANMADILAR

Bunu söylerken utanmadılar! Halbuki kızın 2 yaş küçük yazdırıldığının ortaya çıkması için kemik yaşının tespit edilmesi talebi reddedilmişti. Kızın evde doğumuna şahit olanların dinlenilmesi reddedildi. Kızın hangi psikologlara gittiği ve hangi ilaçları kullanıldığının tespit edilmesi talebi reddedildi.

Dava tamamen oldu bittiye getirildi ve karar çoktan verilmişti.

Böyle olmasına rağmen mahkmeye hem baskı kurdular hem de verilen bu adaletsiz kararın arkasında durdular.

Mahkeme 14,5 yaşında evlendirildi diyerek ceza verdiği halde 6 yaş yalanı üzerinden “çocuktan gelin olmaz” diye pankart taşıyarak iftiraları sürdürdüler.

Bu feminist muhafazakar örtüsü altına saklanan düşmanlara söyleyeceğimiz tek şey:

Allah’ın laneti sizin gibi Müslüman düşmanı yalancıların üzerine olsun. Sizin bu tutumunuza ortak olan kim varsa yakın zamanda bu mazlumun âhıyla kahrolsun.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ

3 YORUM

  1. Avatar

    ihvanlar kızmak yok YILLARDIR KADEMDE olan milletvekillerine oy verdiniz ne oldu iğne batınca acı hissettiniz herhalde. Bu güne kadar hep desteklediğniz AKP sizlere bunu yapması normal.neden çünkü yıllardır MİLLİ GÖRÜŞÜN TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİNE OLAN DÜŞAMANLIĞINIZDAN DOLAYI BÖYLE OLDU BURADA BELİRTMEK İSTEDİĞİM ŞEY MADURA OH OLDU ANLAŞILMASIN SİZLER BİRAZ OLSUN SARIĞINIZI TAKKENİZİ ÇIKARIP ÖNÜNÜZE KOYUP BİRAZ OLSUN DÜŞÜNÜN BU ZAMANA KADAR AKP DESTEKLEDİMDE NE KAZAN DIMNE KAYBETİM VATANIMA NE KAZANDIRDIM NE KAYBETTİRDİM DÜŞÜNCESİNE DALINIZ

    • Avatar

      Biz düşünürüz siz merak etmeyin de Saadet’in Milli Görüşü temsil etme özelliğini kaybedeli yıllar oldu. İranın gidümüne girdi. Şahit olduk birçok geçreğe.

  2. Avatar
    Mütefekkir

    Ak parti özellikle Özlem Zengin ile beraber kendi bacağına sıkmaya devam ediyor.