Erdoğan ailesinin İstanbul Sözleşmesi kavgası

Bildiğiniz gibi başımıza bela edilen ve aile yapımızı temelinden sarsan, nice ailelerin yuvasını ifsad edip yüzlerce masumu cezaevine sokan İstanbul Sözleşmesi adında Avrupa’nın fonladığı bir proje var.

Bu projeye ne kadar İslam karşıtı kesim varsa sahip çıkarken kendilerini muhafazakar feministler olarak lanse eden KADEM’in de projeye sahip çıkıp savunması çok ilginç.

İlginç diyoruz çünkü KADEM’in başında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleşmenin ele alındığını dile getirmiş, onun bakanı Numan Kurtulmuş da sözleşmeden çıkılacağını ilan etmişti. Bu demek oluyor ki, hükumet bu konuda somut bir adım atarak sözleşmeyi iptal edecek.

Bununla beraber Cumhurbaşkanının oğlu Bilal Erdoğan da başkanı olduğun TÜGVA’dan İstanbul Sözleşmesinin bir ifsad projesi olduğunu ilan etti.

Yani bu durumda Erdoğan’ın kızı Erdoğan ailesine rağmen projeyi savunuyor mu?

Onu geçtik Erdoğan’ın ve Numan beyin açıklamalarına rağmen bazı kadın bakan veya vekiller de bu sözleşmeyi savunan beyanlarda bulunuyor.

Bu ne demek?

Erdoğan iktidar ama muktedir değil mi demek? Bir anda Ayasofya’yı açabilen güç, İstanbul Sözleşmesini neden iptal edemesin ki?

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ